Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Nybygge i Centrala Valencia

Valencia
150 m² Boarea
4 Rum
270 000 €
150 m² Boarea
4 Rum
270 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 270 000 €
 • Byggyta 150 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens NABN034

Nybygge i Valencia

Att bo inom gångavstånd från centrala Valencia har aldrig varit så bekvämt. Edificio Gran Central ligger nära det trendiga Ruzafa-kvarteret och det framtida parkprojektet i Central Park, som kombinerar design, rymlighet, kvalitet och komfort. Lägenheterna har 3, 4 och 5 sovrum med boendeytor från 150 till 187 kvadratmeter, med 2 eller 3 badrum, möjlighet till terrass och parkering för bil och cykel. Utmärkt läge med nära anslutning till stadens södra utfart, Joaquín Sorolla AVE-stationen, Estación del Norte, cykelvägar och flera kollektivtrafiklinjer, som länkar både till centrum och andra delar av staden. Denna nyproduktion gör att du kan njuta av lugnet i ett härligt bostadsområde med alla nödvändiga tjänster i närheten. Alldeles intill nyproduktionen finns det små butiker, stormarknader, idrottscentrum, bibliotek, högskolor, folkhögskolor och tvåspråkiga skolor. Gångavstånd till mysiga Ruzafa, ett hälsocenter och närhet till sjukhusen La Fe, Virgen del Consuelo och Dr. Peset. Allt byggmaterial, golv samt köks- och badrumsinredning är noggrannt utvalt med hög kvalitet i fokus och bestämda designkriterier för att skapa en exklusiv miljö utan att offra funktionalitet. Sovrummen har inbyggda garderober och alla lägenheter har luftkonditionering, varm/kall.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Nybygge i centrala Valencia valencia valencia valencia spanien 4
150
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Taxeringsår 2017

Service

 • Avstånd till centrum 1 000 m

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.