Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Strandlägenhet i Valencia regionen

Valencia
100 m² Boarea
2 Rum
190 000 €
100 m² Boarea
2 Rum
190 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 190 000 €
 • Byggyta 100 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG097

Lägenhet Valencia

Lägenheten, planerad med 2 sovrum och 2 badrum, ligger längs strandpromenaden i byn El Perellonet nära Valencia. Läget är utmärkt med ett par minuters promenad till vardaglig service och 20 minuters bilresa från Valencia stad. Det finns också bra kommunikationer/kollektivtrafik mellan byn och staden. Lägenheten är planerad med ett stort fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum med en unik glasvägg, ett enkelrum, ett stort familjerum och en separat toalett. Lägenheten har nyligen renoverats med modern finish och inredning. Lägenheten är planerad för att fånga maximalt med naturligt ljus, parkettgolv genomgående och pelletsvärme. Lägenhetens största tillgång är en spektakulär 30m² solterrass med ett oöverträffat panorama över havet. Ägarens synpunkter - "Det rofyllda och stillsamma läget nära en nationalpark och stranden, och naturligtvis den härliga terrassen." Vi tror - "Fastigheten är en charmig, solbelyst strandlägenhet med en stor, solskyddad, 30 m² terrass. Detta skapar ett mervärde som måste upplevas på plats, en pärla för alla som längtar till stränder och solsken och vill slippa underhåll och daglig skötsel. El Perellonet är en charmig strandby med all vardaglig service på plats och bara 15 minuters bilresa från Valencia centrum. Här finns nationalparken Ibufuera och bara 5 minuters bilresa till regionens högst belägna golfbana Parador El Saler och El Saler tallskog. Området är känt för sina 5 km långa sandstränder.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utsikt
Utsikt
Terassen
Terassen
Utsikt
Utsikt
Fasaden
Fasaden
Stranden
Stranden
Strandlägenhet i Valencia valencia valencia valencia spanien 2
100
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 2
 • Sovrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.