Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Väl underhållen villa i fin urbanisation i Valencia

Valencia
216 m² Boarea
5 Rum
279 000 €
216 m² Boarea
5 Rum
279 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 279 000 €
 • Byggyta 216 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205190011

Fint läge

I den trevliga urbanisationen Torres de Porta Coeli, bara 20 minuter från Valencia, är detta unika hus på 216 m2 på en tomt på 750 m2. Huset är i perfekt skick, byggdes i slutet av 2006 och ägarna gjorde vissa förändringar under 2007. Fastigheten är fördelad på två våningar. På nedre våningen finns ett stort och ljust vardagsrum, anslutet till matsalen, ett fullt utrustat kök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch, både anpassat för personer med nedsatt rörlighe, samt en tvättstuga. Köket och vardagsrummet har direkt tillgång till trädgården. På övre våningen finns fyra dubbelrum, en av dem med terrass och eget badrum, två dubbelrum samt ett badrum. Det är en mycket speciell villa med vackra detaljer, med öppen spis i vardagsrummet, olje- radiatorer i alla rum, luftkonditionering/uppvärmning med split i köket, inbyggda garderober och myggnät i fönstren. Trädgården, som är anpassad till personer med nedsatt rörlighet, har en fin trädgård som är lätt att underhålla, en vinterträdgård bredvid den vackra poolen, ett stort förråd och ett utrymme för husdjur. Tomten har också ett täckt garage med kapacitet för två fordon och gränsar till en skog med åtkomst från baksidan av huset. Hör av er till oss på Mäklarringen i vackra Valencia för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

phpThumb generated_thumbnail
phpThumb generated_thumbnail
Fin villa i vacker urbanisation i Valencia valencia valencia valencia spanien 5
216

Jag vill gärna veta mer om objektet på Väl underhållen villa i fin urbanisation i Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 750 m²
 • Taxeringsår 2019

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.