Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Fantastiskt duplex i centrala Valencia

Valencia
122 m² Boarea
3 Rum
399 000 €
122 m² Boarea
3 Rum
399 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 399 000 €
 • Byggyta 122 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205190022

Terrasser!

FANTASTISK DUPLEX PENTHOUSE I GULLIVER PARK-OMRÅDET! En underbar takvåning med två våningar och två terrasser på 30 och 60 m2. Beläget i fina Montolivet några minuter från Gulliver Park bredvid floden Turia som erbjuder åtta kilometer av gröna områden genom staden Valencia från nordväst till sydost, ett öppet utrymme där man kan njuta av en lugn dag utan att lämna staden. På första våningen finns en hall och vardagsrum med skjutdörrar mot en underbar terrass på 30 kvadratmeter där du kan njuta av otroliga familjekvällar året runt. På denna våning finns också ett litet förrådsutrymme, fullt utrustat kök, två sovrum med inbyggda garderober och två badrum, ett av dem ensuite. Från vardagsrummet nås övervåningen, 34 kvm, med tillgång till en stor terrass på 60 m2 med konstgräs. Terrassen rymmer ett stort förråd och underbar utsikt över hela staden. Dessutom har lägenheten luftkonditionering varm/kall, radiatorer i alla rum, parkettgolv, släta väggar, aluminiumexteriör vit lackad climalit och ekdörr, video intercom, TV-uttag och telefon. Inkluderat är också garageplats och förråd. Hör av er till oss på Mäklarringen i Valencia för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Unik takvåning med 2 terrasser i centrala Valencia valencia valencia valencia spanien 3
122
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2001
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2019

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.