Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Villa med 6 sovrum och stor tomt i Valencia

Valencia
310 m² Boarea
7 Rum
185 000 €
310 m² Boarea
7 Rum
185 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 185 000 €
 • Byggyta 310 m²
 • Sovrum 6
 • Badrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens 205180047

Villa Valencia

Ett utmärkt exempel på den typ av egendom som många vill ha, stor, rymligt tomt och två separata delar så att dina besökare kan vara där på lång sikt utan att kliva på varandras tår eller du kan hyra ut en hel del av huset. Tomten på 1400m2 är indelad i olika trevliga områden, delen runt poolen är särskilt trevlig och runt trädgården kan du träna, göra yoga eller koppla av. Det finns skuggiga områden för att läsa och njuta av klimatet och även fruktträd och all utrustning som behövs för att ta hand om dem. Uthus och förråd kompletterar utrymmet. Huset själv är på två våningar. Båda våningarna består av tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Det finns också ett förråd nedan och en fantastisk terrass på översta våningen med utsikt över trädgården och poolen. Den fantastiska terrassen är nästan helt täckt och bara inbjuder dig att se solen gå ner över dalen i söder. Fastigheten kan säljas fullt möblerad vid behov och presenteras utsökt. Väl värt din tid och pengar. Hör av er till oss på Mäklarringen i Valencia för mer information om området och villan Detta är bara ett av många spanska objekt som vi har att erbjuda i Costa Blanca i Alicante-provinsen. Om du letar efter en lägenhet, radhus, villa, nybyggd villa, lantgård eller en tomt för att bygga din egen egendom, har vi mycket att erbjuda. Om du som kund har specifika önskemål utöver det utbud vi har på vår hemsida kommer vi att i samråd ge all support i sökandet efter ditt drömboende.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Perfekt villa med stor plot uthyrningsmöjlighet valencia valencia valencia spanien 7
310
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 7
 • Sovrum 6
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 1 400 m²
 • Taxeringsår 2018

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.