Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Alanya Kargicak id 5608 Eco Villas Toros parhus under konstruktion med 3 sovrum

Kargicak
4 Rum
159 000 €
4 Rum
159 000 €

Fakta

 • Område Kargicak
 • Pris 159 000 €
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens 212200058

Villa Kargicak

Parvilla med 3 sovrum under konstruktion. Här kan du köpa en villa med egen tomt och du erbjuds en räntefri avbetalningsplan fram till att villan är klar för inflyttning. Beräknad inflyttning till juni 2022. Start av konstruktion november 2020. Byggtid beräknad till ca 18 månader. Bättre pris ju tidigare i byggprocessen du köper. Priserna vid de olika tidpunkterna då du köper Före byggstart 149 000 euro. Vid byggstart 159 000 euro. 6 månader efter byggstart 169 000 euro Vid slutförandet av byggnationen 179 000 euro Betalningsplan; Vid kontrakt handpenning 30 %. Därefter räntefria avbetalningar på 18 månader upp till 24 månader vid behov. Om du betalar 100 % vid kontrakt får du 5 % rabatt. Om du köper två villor eller kombinerar två villor till en stor villa får du 10 % rabatt. Du har rätt att få tapu (ägarbevis eller lagfart) efter att du betalat 50% av den totala kostnaden, oavsett stadium.

Avokado villa projekt i Kargicak med räntefri avbetalningsplan Eco Villas: Här kan du köpa en villa med egen tomt som erbjuder en räntefri avbetalningsplan fram till att villan är inflyttningsklar. Läget i Kargicak är en ekologisk region av Alanya. De är 16 km till centrum av Alanya, 3 km till Mahmutlar centrum med många butiker, restauranger, marknad, bank, barer och till Medelhavet och stranden är de 4 km. Vägen till området går upp mot bergen och har slät asfalt utan serpentin. Utsikt över de vintergröna bergen, fruktträdgårdar och bananplantager. Tomten är 19 000 kvm. Boyta 220 kvm - alla villor har samma standardbyggnad - 42 parvillor, avståndet mellan husen är 15 meter. Tomtstorlek 500 kvm. Huset har total storlek 220 kvm fördelat på 3 våningar om bottenplan, plan 2 och överst en härlig solterrass på taket. Planlösning; bottenplan med hall, kök med öppen plan till vardagsrum, 1 sovrum, 1 badrum och utgång till balkong och trädgården. Trappa till andra våningen med hall, 2 sovrum och de ena har utgång till balkong, 2 badrum och trappa upp till hall med litet kök och utgång till takterrassen. Takhöjd 3 meter. Väggtjocklek 20 cm. Skötselkostnader för pool, trädgårdsskötsel, sophämtning m.m. per år 750 euro utan privat pool, med privat pool 1000 euro per år. Start av konstruktion november 2020. Byggtid beräknad till ca 18 månader. I villan ingår; entré och interiör dörrar, fönster, badrum utrustade med sanitetsporslin + inredning, spegel och dusch. Laminatgolv i sovrummen. Tak belysning och belysning av huset och gården. Förberett för installation av luftkonditioneringsmaskiner. 500 kvm stor tomt med parkeringsplats,frukt trädgård,4 avokado, 2 apelsiner, 2 bananer, 1 citronträd och grönsaksbäddar. En vintergrön häck 2 meter hög avgränsar mot grannen. Belysning i trädgården och utanför huset. Gemensamma faciliteter Utomhuspool 400 kvm, barnpool med två vattenrutschkanor, lekplats, gemensam byggnad med 4 våningar, stormarknad, vinterpool, gym, bastu, omklädningshytter, område för avkoppling, terrass med havsutsikt med sittgrupper, grill och kontor till förvaltningsbolaget, Wi-Fi I det gemensamma området, Tennisbana och basketplan, generator i händelse av strömavbrott, vattentank, taxi knapp ( för att boka taxi).

Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet 0731-52 13 11
marita.bergman@maklarringen.se Skicka E-post
Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet 0731-52 13 11
marita.bergman@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utomhuspool
Utomhuspool
Trädgård
Trädgård
Trädgård
Trädgård
Översikt
Översikt

Planritningar

Bottenvåning
Bottenvåning
Andra våning
Andra våning
Takterrass
Takterrass
Alanya Kargicak id 5608 Eco Villas Toros kargicak alanya antalya turkiet 4

Beskrivning

Allmän beskrivning

Tomtstorlek 500 kvm. Huset har total storlek 220 kvm fördelat på 3 våningar om bottenplan, andra plan och överst en härlig solterrass på taket. Planlösning; bottenplan med hall, kök med öppen plan till vardagsrum, 1 sovrum, 1 badrum och utgång till balkong och trädgården. Trappa till andra våningen med hall, 2 sovrum, de ena har utgång till balkong, 2 badrum och trappa upp till hall med litet kök och utgång till takterrassen. Takhöjd 3 meter. Väggtjocklek 20 cm.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Alanya Kargicak id 5608 Eco Villas Toros parhus under konstruktion med 3 sovrum

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2020-2022
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Beskrivning Tomtstorlek 500 kvm. Huset har total storlek 220 kvm fördelat på 3 våningar om bottenplan, andra plan och överst en härlig solterrass på taket. Planlösning; bottenplan med hall, kök med öppen plan till vardagsrum, 1 sovrum, 1 badrum och utgång till balkong och trädgården. Trappa till andra våningen med hall, 2 sovrum, de ena har utgång till balkong, 2 badrum och trappa upp till hall med litet kök och utgång till takterrassen. Takhöjd 3 meter. Väggtjocklek 20 cm.
 • Tomtarea 500 m²
 • Tomttyp Plan trädgårdstomt
 • Övrig tomt 500 kvm stor tomt med parkeringsplats,frukt trädgård,4 avokado, 2 apelsiner, 2 bananer, 1 citronträd och grönsaksbäddar. En vintergrön häck 2 meter hög avgränsar mot grannen. Belysning i trädgården och utanför huset.

Service

 • Avstånd till affärscentrum 5 km
 • Avstånd till centrum 3 km
 • Avstånd till flygplats 30 km
 • Avstånd till golfbana 100 km
 • Avstånd till hav 5 km
 • Avstånd till mataffär 3 km
 • Avstånd till pool 10 m
 • Avstånd till strand 5 km

Området

Allmänt om området

Kargicak har ca 7 tusen innevånare och ligger öster om Alanya och granne i väster med Mahmutlar, här finns de mesta ni behöver i butiker, marknad, banker, restauranger, barer, disco m.m. Distriktet präglas av ett vackert naturlandskap, bra miljö, fantastisk utsikt över Taurusbergen, rena stränder med kristallklart vatten, skogar och en mängd fruktträd och bananodlingar. Trots närvaron av hotell är livet här mycket tyst och lugnt. Endast låga byggnader fyra våningar är tillåtet i distriktet. Bostadsområden kännetecknas av villor nybyggda och äldre samt lägenheter med modern design. Många boenden har fantastisk panoramautsikt över havet och bergen. För närvarande hittar du de mest lyxiga villorna i Alanya här. Till Alanya centrum är de 14 km och många busslinjer ansluter. Nära till Gazipasa flygplats som ligger knappt 29 km från Kargicak.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.