Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Antalya id 105 Konyaalti Onkel lägenheter med 2 sovrum.

Konyaalti
3 Rum
105 000 €
3 Rum
105 000 €

Fakta

 • Område Konyaalti
 • Pris 105 000 €
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens MB319

Antalya id 105

Den bästa anläggningen i Konyaalti med faciliteter som ett 5-stjärnigt hotell, gym, SPA-anläggningar, stort poolområde med restaurang. lägenhetstyper med 2 sovrum storlek147 m2, parkering i källaren. Lägenheter har: kök med inbyggd köks inredning elektrisk vatten värmare hushållsapparater: ugn, spis, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin. Hall med inbyggda möbler. Sanitetsvaror av hög kvalité installerade i badrum, tvättmaskin.

Onkel den bästa anläggningen i Antalya med faciliteter som ett 5-stjärnigt hotell: gym, SPA-anläggningar,Parkering i källare, säkerhetsbevakning, restaurang WI-FI internet, ett stort grönområde, basket, volleyboll och lekplats bersåer för rekreation, ligger nära snabbköp, 500 meter från stranden. Onkel ligger i stadsdelen Konyaalti, husblock med 5 våningar, lägenhetstyper med 1 eller 2 sovrum storlek 74-147 m2, parkering i källaren. Avstånd till havet: 500 m, till centrum 5.5 km Anläggningen har en vacker trädgård med utomhusbelysning, stort poolområde, restaurang, inomhuspool, 24-timmarsbevakning videoövervakning, inhägnat område med reception. Bastu och tränings center, utomhus barns pool, lekplats, generator Wi-Fi trådlöst Internet varje byggnad har en hiss trappor och trapporna är belagda med marmor och granit. Varje lägenhet har två telefoner linjer, internkommunikation, dolda elektriska jalusier, centralvärme och kyla VRF. Inbyggd garderob i sovrum. Lägenheten har: kök med inbyggda möbler elektrisk vatten värmare hushållsapparater: ugn, spis, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin. Hall med inbyggda möbler. Sanitetsvaror av hög kvalité installerade i badrum, tvättmaskin. Entrédörrar av rostfritt stål. Luftkonditionering, golven av hög kvalitet i klinker och Laminerade parkettgolv, väggarna är målade med vattentät satin färg, vackra tak med gipsstukatur, PVC tvåglasfönster, intercom dörrtelefon med ljud o bild, central satellit antenn, isolering mot värme/kyla och ljud. Vacker utsikt mot poolen och bergen.

Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet 0731-52 13 11
marita.bergman@maklarringen.se Skicka E-post
Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet 0731-52 13 11
marita.bergman@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Onkel id 105
Antalya Onkel id 105 konyaalti antalya antalya turkiet 3

Beskrivning

Allmän beskrivning

Onkel ligger i stadsdelen Konyaalti, husblock med 5 våningar, lägenhetstyper med 1 eller 2 sovrum storlek 74-147 m2, parkering i källaren.
Varje lägenhet har två telefoner linjer, internkommunikation, dolda elektriska jalusier, centralvärme och kyla VRF. Inbyggd garderob i sovrum.
Lägenheten har: kök med inbyggda möbler elektrisk vatten värmare hushållsapparater: ugn, spis, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin. Hall med inbyggda möbler. Sanitetsvaror av hög kvalité installerade i badrum, tvättmaskin.
Entrédörrar av rostfritt stål.
Luftkonditionering, golven av hög kvalitet i klinker och Laminerade parkettgolv, väggarna är målade med vattentät satin färg, vackra tak med gipsstukatur, PVC tvåglasfönster, intercom dörrtelefon med ljud o bild, central satellit antenn, isolering mot värme/kyla och ljud.
Vacker utsikt mot poolen och bergen.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Antalya id 105 Konyaalti Onkel lägenheter med 2 sovrum.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2012
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Beskrivning Onkel ligger i stadsdelen Konyaalti, husblock med 5 våningar, lägenhetstyper med 1 eller 2 sovrum storlek 74-147 m2, parkering i källaren. Varje lägenhet har två telefoner linjer, internkommunikation, dolda elektriska jalusier, centralvärme och kyla VRF. Inbyggd garderob i sovrum. Lägenheten har: kök med inbyggda möbler elektrisk vatten värmare hushållsapparater: ugn, spis, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin. Hall med inbyggda möbler. Sanitetsvaror av hög kvalité installerade i badrum, tvättmaskin. Entrédörrar av rostfritt stål. Luftkonditionering, golven av hög kvalitet i klinker och Laminerade parkettgolv, väggarna är målade med vattentät satin färg, vackra tak med gipsstukatur, PVC tvåglasfönster, intercom dörrtelefon med ljud o bild, central satellit antenn, isolering mot värme/kyla och ljud. Vacker utsikt mot poolen och bergen.
 • Taxeringsår 2017

Service

 • Avstånd till affärscentrum 50 m
 • Avstånd till centrum 5 km
 • Avstånd till flygplats 18 km
 • Avstånd till golfbana 40 km
 • Avstånd till hav 500 m
 • Avstånd till mataffär 50 m
 • Avstånd till pool 10 m
 • Avstånd till strand 500 m

Området

Allmänt om området

Konyaalti är en stadsdel i västra delen av Antalya. I distriktet finns det många intressanta platser: vattenpark, Oceanarium, de bästa fiskrestaurangerna i stan, marknadsplats, en bergbana byggs också, början av den gamla Lykiska vägen, ett särskilt område för picknick och en strand för kvinnor. Infrastrukturen i området är väl utvecklad. Det finns en mängd olika förskolor och skolor, inklusive dem med undervisning i främmande språk. Fastigheter är här attraktiva för investerare. I området nära havet finns det flera boenden med havsutsikt eller med direkt tillgång till stranden. Kvaliteten på fastigheter är ovanligt hög. Konyaalti är en av de mest utvecklade delarna av Antalya. Det ligger i den västra delen av staden. Längs detta distrikt avgränsas av magnifika Taurusbergen, en lång remsa av vackra stränder sträcker sig 8 kilometer in mot centrum av Antalya. Konyaaltis stränder är mestadels stenstränder, de är helt rena och har en svag sluttning ner mot vattnet. Alla är märkta med priset "Blå flagg". Stadens stränder är gratis, de är välutrustade, det finns solstolar och parasoller tillgängliga. Du kan också hyra katamaraner, åka vattenskidor, para sailing, samt hyra annan utrustning för andra vattensporter. Det kommer att bli helt bilfri zon vi stranden och där kommer de att finnas ett nätverk av kaféer, restauranger och fritidsområden. Konyaalti har väl utvecklade transporter, alla busslinjer omfattas. En speciell buss för ankommande passagerare från Antalyas flygplats till östra delen av distriktet. Konyaalti har en stor brygga för privata yachter och kryssningsfartyg

Kommunikation

lokala bussar, taxi

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.