Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Mäklarringen öppnar på Kap Verde

Mäklarringen först med unik investeringsmodell på Kap Verde

Mäklarringen har slagit upp portarna på Kap Verde och blir först med att erbjuda skandinaver bostäder i området med unik investeringsmodell. Modellen erbjuds flitigt i andra länder som England, Irland och Benelux men har nu fått skandinavers uppmärksamhet.

Nu finns chansen att ta del av den blomstrande turismen på Kap Verde och investera i hotellrum, hotell-lägenheter samt villor som alla ligger i 5-stjärniga all-inclusive resort direkt på stranden.

Processen att köpa en bostad på Kap Verde skiljer sig inte nämnvärt från Spanien eller Portugal då Kap Verde lyder under Portugisisk lag. Man köper och äger 100% lagfart och har full bestämmanderätt över sin bostad. Det unika är att vi kan erbjuda en Investeringsmodell som innefattar modellen ”hotell management”. Investeraren/ägaren erbjuds själv att nyttja hotellrummet 5 veckor per år och resten hyrs ut av hotellet till en väldigt förmånlig avkastning.

Garanterad avkastning

-  Vi kan just nu erbjuda ett nytt spännande projekt på ön Boa Vista med en garanterad avkastning om 42% över 6 år. Denna resort står klar Oktober 2019 och för de som investerar nu så erbjuds man 7% tillbaka redan under konstruktionsfasen och sedan 7% årligen under 5 år. Denna resort drivs av en av världens största hotelloperatörer Meliá Hotel, som skrivit avtal över de närmaste 25 åren. Detta resulterar i en garanterad avkastning, säger Daniel Lundström, Mäklarringen Kap Verde.

Projektet Boa Vista har just nu 130 rum kvar men i pipeline finns 6 nya resort med bland annat stora namn som Radisson SAS och Hilton Hotels som står redo att driva dessa resorts. Upp mot 3000 rum kommer att finnas tillgängliga för våra kunder under de kommande åren och allt kommer ligga direkt på stranden.

Vi är mycket glada över att få öppna mäklarkontor på Kap Verde med en ny attraktiv investeringsmodell. Daniel Lundström och Teresia Eklund, som kommer att driva kontoret, är mycket erfarna med bostadsförmedling på varmare breddgrader. Kap Verde har goda framtidsutsikter och är en expansiv marknad som vi tror mycket på.

Sommar året om

Det finns stora fördelar med Kap Verde, självklart är vädret en av de största med sommar och 24-28c året om då man ligger på samma breddgrad som de karibiska länderna. Dessutom är Kap Verde en väldigt stabil demokrati med många Europiska influenser. Vidare består Kap Verde av olika öar som alla har sin speciella karaktär, exempelvis är ön Santo Antão fylld av gröna dalar och berg medan ön Boa Vista har fantastisk utsikt och är relativt platt till karaktären. Kap Verde kan jämföras med Gran Canaria för 25 år sedan, med andra ord finns goda framtidsutsikter. Nu är det verkligen läge att investera i detta paradis.

Det finns ingen särskild målgrupp för bostäderna utan alla kan vara intresserade, kanske som en framtida pensionsfond eller en härlig semesterort att besöka med familjen. Kap Verde har ett rikt djurliv med bland annat sköldpaddor, delfiner och valar. Kristallklart vatten och fina laguner gör det även till ett paradis för dykare. Kap Verde har bland de finaste stränder man kan finna och en befolkning som ständigt ler. 

Mäklarringen Kap Verde

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.