Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Mäklarringen expanderar ytterligare i Spanien

Det svenska intresset att köpa bostad i Spanien håller i sig. Mäklarringen har länge dominerat marknaden i Spanien och nu förstärks positionen ytterligare. Nu utökar vi med ett kontor i Alicante, en del av Costa Blanca.

Duon Niclas och Katarina Johansson är en stark samarbetspartner till Mäklarringen med många års erfarenhet på Costa Blanca. Niclas och Katarina innehar redan ett stort kontor på Costa Blanca – Torrevieja och genom att utöka med ett till förstärker de deras lokala närvaro.

- Det här är ett steg i vår expansion som stärker vår position ytterligare i Spanien och på Costa Blanca. Med driftiga kontorsägare som Niklas och Katarina kan vi gå hur långt som helst. Nu kan vi hjälpa ännu fler svenskar och skandinaver att känna sig trygga i sina husköp i Spanien, säger Eva Lundqvist, Operativ chef Mäklarringen.

- Distriktet Alicante med sin närhet till flygplatsen, storstaden och de lugnare mysiga byarna runt omkring lockar många skandinaver och vi har själva sedan länge känt oss hemma i området, så att utveckla vår verksamhet norrut känns väldigt självklart, säger Katarina Johansson.

Alicante - Den spanska östkustens charmigaste stad!

Njut av fantastiska, långa stränder likväl som små och privata strandområden. Här finner ni radhus och lägenheter, villor och golfanläggningar med olika sorters bostäder för alla köpare.

Närheten till Alicante flygplats, som har anslutning från de flesta flygplatserna i Skandinavien, underlättar möjligheten att ha en bostad i solen och ändå bo kvar i sitt hemland.

Med 320 soldagar är det svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca. Dessutom anser Världshälsoorganisationen WHO att Costa Blanca är ett av världens mest hälsosamma ställen att leva på.

Mäklarringen Alicante

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.