Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Vi är din mäklare i Valencia

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi hjälper dig genom processen med alla lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Adress Calle Soguers 2, El Carmen 460 03 Valencia
Telefon +34 618 25 2064

Mäklarringen Valencia

En orörd pärla med en blomstrande kultur 

Välkommen till vackra Valencia – den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. 

Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som ”las Fallas” och ”la Tomatina”. Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och dans ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia, med mycket prisvärda villor och lägenheter.

Ta tåget till Valencias hjärta

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter. Har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av en imponerande arkitektur, där det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv.

Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central, som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.

El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i. En stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter. Det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag, för att sedan dansa fram till gryningen. 

Grönskande parker och tusentals djur

Utanför gamla stan slingrar sig den nio kilometer långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.

Ungefär tio minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du än besöker stranden – här får du alltid plats.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Mäklarringen i Valencia! 

Du når oss på Calle Soguers 2, El Carmen i Valencia och på telefonnummer +34 618 25 2064. 

 


Vi är dina säljare i Valencia

Anna Westberg Managing Partner Valencia +34 618 25 20 64
Alberto de Arriba Managing Partner Valencia +34 637 69 98 93
Daniel Nagy Real Estate Agent Valencia +34 601 071 021
Bas De Natris Benelux Real Estate Agent Valencia +34 640 935 239
Natalia Bandelin Managing Partner Valencia +34 661 70 87 52
Nursel Gündüz Agent Valencia 073-352 71 71

Hitta till oss

5 mest klickade bostäderna i Valencia

Adress Calle Soguers 2, El Carmen 460 03 Valencia
Telefon +34 618 25 2064

Fri värdering