Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Valencia

Adress Calle Soguers 2, El Carmen 460 03 Valencia
Telefon +34 618 25 2064

Valencia

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 800 000 invånare. 

  • En orörd pärla, en modern levande stad med ett rikt kulturarv och sevärdheter som vårdats ömt.
  • Ett härligt nattliv, underbara restauranger och musikfestivaler.
  • Prisvärda villor och lägenheter.

Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världskända festivaler som ”las Fallas” och ”la Tomatina”. Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Den grönskande, spektakulära parken Turia (10 km) slingrar sig genom staden och fungerar som en magnet med alla sina aktiviteter. Ingen kan känna sig oberörd efter en spännande dag i parkområdet. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. 

I den centrala delen av Valencia finns en mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg via den norra tågstationen, kommer du mötas av en imponerande arkitektur, det traditionella och det moderna Valencia möts i en behaglig mix.

Ta gärna kontakt med oss i Valencia så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp. Du finner kontaktuppgifter nedan eller ring oss gratis via 020-368 368.  

Vi är dina säljare i Valencia

Anna Westberg Managing Partner Valencia +34 618 25 20 64
Alberto de Arriba Managing Partner Valencia +34 637 69 98 93
Daniel Nagy Real Estate Agent Valencia +34 601 071 021
Bas De Natris Benelux Real Estate Agent Valencia +34 640 935 239
Natalia Bandelin Managing Partner Valencia +34 661 70 87 52
Nina Johansson Real Estate Agent Valencia

Mer om Valencia

I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv.

Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och  Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.

El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen.

Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas.  I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer.

Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand.  Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

Hitta till oss

Adress Calle Soguers 2, El Carmen 460 03 Valencia
Telefon +34 618 25 2064

Fri värdering