Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Haninge

Adress Runstensvägen 6 13638 Handen
Telefon 08-745 82 80

Mäklare Haninge

Vill du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Då har du kommit rätt. Våra mäklare i Haninge har lång erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt en mycket bra lokalkännedom här i Haninge kommun.

Vill du köpa en bostad hjälper våra kompetenta mäklare dig gärna med bankkontakter, jurister, flyttfirmor, städbolag och annat som kan behövas när du ska köpa ny bostad. Tack vare vårt väl utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör din vardag, som tillgång till dagis, skolor och kommunikationer.

Mäklare i Haninge med heltäckande koncept

Vill du sälja en bostad så erbjuder våra mäklare i Haninge ett heltäckande koncept, som innefattar allt från fri värdering av bostaden till annonsering och rådgivning vid budgivning och försäljning.

Vi lägger upp en detaljerad plan för hur bostaden ska marknadsföras för bästa möjliga resultat. Annonser sätts in de medier eller andra forum som är bäst för just ditt objekt. Vid varje försäljning arbetar vi fram ett snyggt och säljande material i samarbete med stylister och fotografer som har stor erfarenhet av fastighetsaffärer.

Mäklarringen i Haninge är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen, som ägs av medlemmarna. Vinsten investeras i verksamheten, vilket kommer våra kunder till nytta. Anlitar du oss som din mäklare i Haninge får du en kombination av trygghet och styrka från den stora kedjan plus vår mycket goda lokala kännedom. En vinnande kombination.

Vi är noggranna och serviceinriktade

Noggrannhet och service är våra viktigaste ledord. Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig trygga under hela affären. Därför garanterar vi full insyn i våra budgivningar.

Alla våra mäklare har en gedigen utbildning och vi är självklart registrerade och ansvarsförsäkrade.

Välkommen till Mäklarringen – låt oss blir din mäklare i Haninge. Ingenting är omöjligt för oss!

 

Vi i Haninge

Helene Dahlbäck Reg. Fastighetsmäklare Haninge 0708-37 03 03
Carina Rosendahl Reg. Fastighetsmäklare Haninge 0701-42 45 39
Georg Kanegärd Reg. fastighetsmäklare Haninge 070-574 40 20
Andreas Johansson Reg. Fastighetsmäklare Haninge 070-964 04 35
Jenny Fransson Mäklarassistent Haninge 073-417 16 49
Magnus Lundqvist BLIVANDE MÄKLARE Haninge 070-66 22 455
Cathrin Karlsson Reg. Fastighetsmäklare Haninge 0708-979 392
Stephanie Hultin Blivande mäklare Haninge

Hitta till oss

Adress Runstensvägen 6 13638 Handen
Telefon 08-745 82 80

Fri värdering