Mäklarringen Askersund

Vill du köpa eller sälja en bostad i Askersunds kommun med omnejd?

Välj Mäklarringen och bli en nöjd kund

Att välja mäklare till sin kanske största affär skall vara enkelt och bekymmerslöst. Vi på Mäklarringen sätter dig i centrum och gör det tryggt, enkelt och smidigt, från fri värdering med rådgivning ända fram till försäljningen. Vi gör det enkelt men tummar inte på kvalitet och marknadsföringen, vi har ett proffsigt bemötande som gör att vi attraherar spekulanter och ger er bättre förutsättningar att hitta
den bästa köparen för just er bostad.

Vi säljer med Hjärta och Resultat som ger engagemang, tillgänglighet och trygghet

Det är de ledorden som kännetecknar oss på Mäklarringen. Vi svarar på dina frågor. Vi bygger långsiktiga relationer. Vi ger dig trygghet i din försäljning. En trygghet som gör att du som nöjd kund rekommenderar oss till dina vänner och bekanta och som gör att du kommer tillbaka till oss när det är dags att åter igen byta bostad.

Mäklarringen i Askersund har hjälpt till att sälja bostäder i Askersund och hela Örebro län i över 40 år. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, nyproduktioner, jord- och skogsfastigheter, gårdar samt kommersiella fastigheter i hela Örebro län.

Vi kan Askersund med eget boende i kommunen och hjälper till att sälja i områden som: Centrala Askersund, Närlunda, Lustenrust, Höglunda, Närlunda, Stora Forsa, Olshammar, Bastedalen, Hammar, Harge, Ekenäs, Tikanäs, Åmmeberg, Zinkgruvan, Rönneshytta, Lerbäck, Åsbro, Estabo, Närkes Berg.

Har du boende utanför Askersunds kommun så säljer vi även boende, gårdar mm i Laxå, Lekeberg, Hallsberg, Degerfors och Karlskoga.

Vi finns vid Södra Nyckelhult samt på Beväringsgatan 10. Telefonnummer 019-12 65 50, direkt Leif Lindell 070-777 11 40 eller skicka oss ett mail .

Våra objekt i Askersund

Älvhyttan 587
Älvhyttan 5871 850 000 kr
Nora, Älvhyttan
3 rum·80 m²
Eker/Röcklinge
Eker/Röcklinge995 000 kr
Örebro
Kårsta Ö-Väg
Kårsta Ö-Väg950 000 kr
Örebro, Kårsta
null
1 500 000 kr
Laxå, Sannnerud
Poesigatan 22
Poesigatan 22495 000 kr
Örebro
3 rum·76 m²·6 154 kr/mån
Näset 316
Snart till salu
Näset 3161 595 000 kr
Örebro, Mosås
83 m²

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.

Vi är dina mäklare i Askersund

Leif Lindell
Leif Lindell
Reg FastighetsmäklareTel 070-777 11 40

Söderberg & Partners Bolån

Väntar du på svar från banken? Kontakta oss så gör vi dig bud-klar nu! Kontakt: maklarringen@soderbergpartners.com

Läs mer

Boneo

Hitta ditt nästa boende, först! Vi samlar kommande bostäder på ett ställe. Få pushnotiser direkt i mobilen så fort en bostad matchar din bevakning.

Gå till Boneos hemsida
Bild

Mäklarringen Askersund

Beväringsgatan 10, ÖrebroTel 019-12 65 50
Maila kontoret