Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Vi är din mäklare i Bromma

Adress
Nockeby Torg 2-4
167 74 Bromma
Telefon

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Bromma

Vi har själva bott i Bromma under många år och hjälper gärna dig som ska sälja eller köpa bostad – kanske blir det din livs viktigaste affär. Vi känner till alla skolor, kommunikationer, badplatser och allt annat som gör Bromma till ett attraktivt område.

Vill du sälja din bostad i Bromma erbjuder vi en komplett mäklartjänst med ett stort engagemang – hela vägen fram till en lyckad försäljning. Förutom god lokalkännedom, är vi drivna och resultatinriktade. Vi har det där genuina engagemanget och viljan att skapa bra affärer samt att göra det där lilla extra för våra kunders skull. Vi vet att det inte finns några genvägar. Bra affärer kräver hårt arbete och vilja att hela tiden utvecklas – det är nyckeln till vår framgång. Att vara fastighetsmäklare är en livsstil i sig och att få kombinera det med sin passion för inredning och design är en dröm.

Vår fastighetsmäklartjänst omfattar lägenheter och hus både inom nyproduktion och inom det befintliga beståndet. Vi förmedlar bostäder över hela Bromma. Bromma består av flera olika områden: Abrahamsberg, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Mariehäll, Norra Ängby, Riksby, Södra Ängby, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Alvik, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Olovslund, Smedslätten, Stora Mossen, Traneberg, Ulvsunda, Ålsten och Äppelviken.

Vi strävar alltid efter att ha ett modernt försäljningsmaterial att stoltsera med. Vi har en genomtänkt marknadsföringsplan och jobbar målmedvetet med sociala medier, där vi riktar rätt budskap till rätt personer, vid rätt tidpunkt.

Vi är en Brommamäklare som erbjuder ett nytänkande och ett kundanpassat försäljningskoncept. Vår målsättning är att alltid ha nöjda säljare och nöjda köpare. En bostadsaffär är aldrig lik en annan och då krävs lyhördhet och flexibilitet.

Mäklarringen har funnits i 40 år i Bromma och är ett av cirka 70 fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Anlitar du oss, får du en kombination av trygghet och styrka från den stora kedjan plus fördelen av att vi är lokalt förankrade. Vi har en gedigen fastighetsmäklarutbildning i bagaget och självklart är vi registrerade och ansvarsförsäkrade.

Välkommen till Mäklarringen Bromma, vårt charmiga kontor ligger på Nockeby Torg 2 – 4 eller ring oss på 08-25 95 50.

 


Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fastighetsmäklare i Bromma

Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
070-878 37 08 emmi.englund@maklarringen.se Mejla
Hans Sylvan Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
0708-25 27 70 hans.sylvan@maklarringen.se Mejla
Nursel Gündüz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
073-352 71 71 nursel.gunduz@maklarringen.se Mejla
Vilhelmina Barista Mäklarringen Bromma
08-25 95 50 bromma@maklarringen.se Mejla

Mäklare Bromma

Vill du köpa eller sälja bostad i Bromma?

Erbjudanden till Mäklarringens kunder

Här har vi samlat alla våra erbjudanden som vänder sig till dig som kund hos Mäklarringen.

Alla hantverkstjänster under samma tak på Dryft

Vi hjälper dig med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, energieffektivisera hemmet, renovera hela bostaden - och allt däremellan!

Fastighetsmäklare Nockeby Torg

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.