Mäklare Johannesfred

Med ett underbart läge utmed Ulvsundasjöns strandkant ligger Johannesfred. I närheten finns både matbutiker och restauranger. På ca tio minuters promenadväg finns City Gross, Överskottsbolaget, Lekland och Bauhaus. På ca tio minuters cykeltur finns Bromma Blocks som erbjuder all tänkbar shopping och flertalet restauranger.

Bostaden är belägen bland underbara omgivningar med fina strandpromenader längs med vattnet och naturen. Härliga promenad- och joggingstråk finns både utmed Ulvsundasjön, Lillsjön, Minneberg och längst vattnet bort mot Ålsten. Ett nytt utegym vid Lillsjön ger inga undanflykter för träning. På vintern när isen tillåter kan man åka skridskor på Lillsjön.

Längs med vattnet finns ett flertal soldäck. Sedan våren 2018 finns även en sol- och badbrygga ut i vattnet, på väg bort mot Johannesfreds båtklubb.

I närområdet finns det fotbollsplan och flertalet lekplatser. Missa inte lekplatsen nedanför Osmundsvägen! Flera förskolor finns i närområdet. De två närmsta kommunala förskolorna är Förskolan Osmundsvägen 6 och Förskolan Johannesfredsvägen 27 som är två av förskolorna som ingår i Alviks förskoleenhet, Johannesfred, Traneberg och Minneberg i Bromma. Verksamheten vänder sig till barn i åldrarna 1–6 år och har två åldersindelade avdelningar.

Tvärbanan med station Johannesfred ligger på ett par minuters promenadväg från bostaden och går till Sundbyberg och Solna respektive Alvik, Globen och Hammarby sjöstad. Från station Johannesfred tar det 20 min in till Stockholm Central. Bra kommunikationer finns också via flertalet busslinjer. Det är även promenadavstånd till tunnelbanans station Solna Strand. Det finns även bra cykelbanor för den som gillar att cykla.

Vill du köpa eller sälja bostad i Johannesfred?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Bromma! Vi finns på Nockeby Torg 2-4 och på telefonnummer 08-25 95 50 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.