Sök på Mäklarringen

Emmi Englund

emmi.englund@maklarringen.se KONTAKTA MIG

Språk jag talar

Svenska

Engelska

Mina styrkor

Målmedveten

Tydlig

Lyhörd

Engagerad

Reg Fastighetsmäklare

Bromma

emmi.englund@maklarringen.se emmi.englund@maklarringen.se

Emmi Englund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 14 år och tycker det är ett roligt och utmanande yrke. I tuffare tider krävs tydlighet, erfarenhet och en fingertoppskänsla för rätt försäljningsstrategi. Med flera hundra försäljningar i ryggen jobbar jag hårt för att nå dina mål. Jag vet vilken strategi vi ska använda för att nå bäst resultat.

Att få vara med och uppfylla drömmar är min passion här i livet. Att få förmedla rätt hem till rätt person är det jag älskar allra mest med fastighetsmäklaryrket. Jag håller alltid ett högt tempo och lämnar inget åt slumpen. Jag är en omtänksam, lyhörd och empatisk fastighetsmäklare som vet att intresse för psykologi och kommunikation är en stor tillgång i förmedlingsprocessen.

Hör av er till mig om ni skall sälja, jag erbjuder alltid kostnadsfri försäljningsvärdering!

Fritiden tillbringar jag gärna i stallet så förutom lägenheter och hus förmedlar jag gärna hästgårdar. Före jag utbildade mig till fastighetsmäklare jobbade jag inom ridsporten i många år. Därav ett gediget kontaktnät över hela Sverige och även internationellt genom våra utlandskontor.

FRI VÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

REKOMMENDATIONER

09 jun 2022

"Vi är 100% nöjda med att vi valde Emmi som vår mäklare för att sälja vår lägenhet. Hon arbetade dag och natt för att få till det vi ville ha. Engagerad, dedikerad, lyhörd och vis när det kommer till sitt arbete! Rekommenderas starkt"

09 jun 2022

Jag har anlitat Emmi även vid mina tidigare försäljningar då jag uppskattar hennes arbete. Hon är engagerad i bostadsaffären, man märker att hon lägger ner tid på den. Hon har alltid varit tillgänglig. Försäljningspriset blev över förväntan. Hon har arbetat länge som mäklare och hade intresserade kunder sedan tidigare vilket gjorde att jag kunde sälja lgh smidigt utan någon allmän visning.

01 jun 2022

"Jag fick snabbt förtroende för Emmi. Mycket vänlig, tillmötesgående och engagerad. Hennes kunskap, kombinerat med en mycket god lokalkännedom, visade sig vara avgörande, under hela processen."

29 maj 2022

"Mycket kompetent och man får ett stort förtroende direkt. Känslan blir dessutom väldigt personlig vilket jag uppskattade mycket."

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.