Underbara atmosfär med sandstränder och storstadspuls

Benidorm

Benidorm fortsätter att locka många människor gång efter gång. Och vad mer kan man begära - dess underbara atmosfär med sandstränder och behagliga klimat året om i kombination med storstadspuls och bra underhållning såsom caféer, barer, uteterraser, restauranger och nöjesparker är bara några av anledningarna.

Benidorm är den perfekta staden att promenera runt i på eget initiativ. Du kan promenera längs de härliga sandstränderna och titta upp mot några av de högsta skyskraporna i Europa som glittrar I solskenet. De två kända stränderna i Benidorm är Playa Poniente och Playa Levante. Du kan enkelt gå från en till en annan och stanna till vid klassiska “Balcon del Mediterraneo” som skiljer stränderna och leder in i gamla stan där du kan shoppa, äta en bit eller bara strosa runt och njuta.

Solsökare?

Solsökare vill med all säkerhet börja sin start på dagen vid Levante-stranden, som är den bästa stranden för morgonsolen. På morgonen ska du inte bli förvånad över att hitta grupper av träningskurser på stranden; yoga, meditation, fys- och konditionsträning. Levantes breda strandpromenad är dessutom fylld med caféer, barer och restauranger.

På Poniente-stranden kan du promenera längs med strandpromenaden i hela fem kilometer. Det är en populär strand där många spanska familjer också njuter av en promenad och en kaffe i solen. Du hittar också flertalet spanska restauranger och barer längs med Poniente-stranden.

Är du intresserad av att köpa hus eller lägenhet i Benidorm kontakta oss på Mäklarringen!

Vi är din mäklare i Denia

Vill du köpa bostad i Benidorm – varmt välkommen till oss på Mäklarringen! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer 0034-618 35 20 64 eller på vår mailadress denia@maklarringen.se. Vårt kontor ligger på Calle Magallanes 8 i Denia.

Titta gärna in på vår blogg och upptäck mer om orter, aktiviteter, evenemang mm i Denia.

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende utomlands

Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.