Lyxigt & pittoreskt med avslappnande atmosfär

Moraira

Moraira är en av de mest orörda platserna på Costa Blanca och bjuder på avslappnade atmosfär, sin traditionella fiskehamn och ett pittoreskt centrum fyllt med livliga butiker, restauranger och. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia och närmaste större samhälle är Dénia. I Moraira med omnejd bor ca 14.000 personer och en stor andel av befolkningen består av utländska medborgare som bor här året runt.

Moraira är känt för sina vita sandstränder och vackra fridfulla vikar. Landskapet som omger dessa vikar, kännetecknas av vingårdar, tallar och vittvättade villor runt om i bergen och med utsikt över Medelhavet. Vid foten av stadens slott ligger Playa de l'Ampolla, Morairas populäraste strand. Bokstavligen 2 minuters promenad från centrum finns denna härligt gyllene sandstranden med en restaurang / bar som är mycket populär under sommarmånaderna. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Stränderna söder om Moraira är mer steniga och är idealiska för snorkling.

I Moraira finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker.

Är du intresserad av att köpa hus eller lägenhet i Moraira kontakta oss på Mäklarringen!

Vi är din mäklare i Denia

Vill du köpa bostad i Moraira – varmt välkommen till oss på Mäklarringen! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer 0034-618 35 20 64 eller på vår mailadress denia@maklarringen.se. Vårt kontor ligger på Calle Magallanes 8 i Denia.

Titta gärna in på vår blogg och upptäck mer om orter, aktiviteter, evenemang mm i Denia.

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende utomlands

Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.