5 bästa hotellen i Denia - del 1

2019-10-21

Denia är ett populärt resemål och skandinaverna har äntligen upptäckt denna vackra pärla på norra Costa Blanca kusten.

Frågan är, var ska man bo när man besöker Denia? Denia har allt från billiga hostals, budgethotell, hotell för barnfamiljer och härligt luxuösa hotell!

Vi på den svenska mäklarfirman Mäklarringen i Denia listar här våra 5 bästa hotell i Denia!

1. Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Denia Marriot La Sella Golf Resort & Spa ligger på La Sella golfbana och har en pool med solstolar och palmer. Alla rum har klassisk inredning, badrum i marmor och luftkonditionering. Vissa rum har också en balkong eller terrass med utsikt över parken eller golfbanan. Hotellets spa har bastu, turkiska bad och en bubbelpool utomhus. Behandlingar som erbjuds inkluderar ansiktsbehandlingar, massage och wraps. Hotellet ligger i Montgó Natural Park och bara 15 minuters bilresa från Denia och dess stränder. Restaurangen Brasserie Montgó serverar traditionella medelhavsrätter och har även en utomhusterrass. Gästerna kan njuta av en drink eller snacks i baren vid poolen, i lobbybaren eller i jazzbaren.

2. Hotel Los Angeles Denia

Detta familjeägda hotell ligger precis vid stranden på ett idylliskt läge med fantastisk utsikt och stora terrasser med utsikt över Medelhavet. Läget är oslagbart, bara några steg från en fin sandstrand. Bland dess faciliteter hittar du en terrassträdgård, en pool och en strandbar och pergola med utsikt över havet. Många av rummen har balkonger och utsikt. Restaurangen ligger med utsikt över havet och erbjuder både medelhavs- och internationella rätter tillagade med färska råvaror.

3. La Posada del Mar

La Posada del Mar ligger vid foten av borgen i Denia, med utsikt över Medelhavet, i en byggnad från 1200-talet. Det finns ett gym och bastu, och alla rum har utsikt över havet. Rummen har luftkonditionering, gratis Wi-Fi, satellit-TV, minibar, värdeskåp och kaffebryggare. Den närmaste stranden ligger 200 meter bort.

Se två bra hotell till i bloggen del 2.

Balkong med utsikt
Vacker hamn