5 bästa hotellen i Denia - del 2

Denia är ett populärt resemål och skandinaverna har äntligen upptäckt denna vackra pärla på norra Costa Blanca kusten.

Frågan är, var ska man bo när man besöker Denia? Denia har allt från billiga hostals, budgethotell, hotell för barnfamiljer och härligt luxuösa hotell!

Vi på den svenska mäklarfirman Mäklarringen i Denia listar här våra 5 bästa hotell i Denia!

4. Hotel Les Rotes

Hotel Les Rotes ligger i en storslagen byggnad i Montgó naturreservat. Det finns en utomhuspool och bubbelpool, gym och bastu inredda med konstverk. Varje rum i Les Rotes har TV och minibar, och vissa har utsikt över havet. Les Rotes restaurang, Punta Negra, erbjuder säsongsbetonade medelhavsrätter. Det finns också en bar bredvid den attraktiva solterrassen med solstolar och underbar utsikt. Punta Negra Bay ligger bara 5 minuters promenad bort. Gäster på Les Rotes har gratis hyra av cyklar och fyrhjulingar, beroende på tillgänglighet, för att utforska det lokala området. Det finns gratis parkering på plats.

5. Daniya Denia

Det 4-stjärniga Daniya Denia ligger nära sandstranden Les Marinas och inte långt från staden. Njut av en avkopplande semester med ett uppfriskande dopp i hotellets pool eller ta en drink ute på caféterrassen. Daniya Denia Spa & Business erbjuder exklusiva faciliteter, inklusive mötesrum för evenemang. Det finns också ett spa och ett skönhetscenter.

Hotell med pool