Mäklare Färingsö

På Färingsö bor du lagom lantligt. Närhet till skog och sjö. Tätorten Stenhamra har en hel del service, en välsorterad Coop, bageri, gym, frisör, pizzeria. Det är också här högstadieskolan finns för alla Färingsös barn och ungdomar. De södra delarna av Färingsö har byggts ut mycket under 2000-talet. På Färingsö bor du i allt från stora nybyggda moderna villor, till mindre renoverade fritidshus, och det finns även bostadsrätter, något för alla helt enkelt!

Svanhagen är Färingsö’s knytpunkt och där finns en bra ICA-butik, en bensinmack, en blomsteraffär och en pizzeria. Här passerar eller möts även alla Färingsös bussar innan dom sprider ut sig över ön.

På Svanängen spelar du fotboll och precis invid den ligger Allhallen, där man tränar ishockey och konståkning om vartannat. Dom har även öppna tider och skridskodisco i perioder, vilket brukar vara populärt bland dom unga.

Troxhammar Golfbana har en 18-hålsslinga och även en fin 12-hålsslinga, perfekt för en runda efter jobbet under årets ljusare tider. Även Färingsö bjuder på massa stall, så den hästintresserade behöver inte åka långt!

På Färingsös norra del hittar du Kungsberga, där det finns en bra Coop och en pizzeria.

Uppe på norra delen finns också en del roliga utflyktsmål, såsom Gustavshills handelsträdgård, Äppelfabriken och Juntras Grönt. Alla väl värda ett besök.

Skolor finns från F-9.

Vill du köpa eller sälja bostad på Färingsö?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Ekerö! Vi finns på Ekerövägen 82 och på telefonnummer 08-560 328 40 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.