Mäklare Gällstaö

Gällstaö är en ö uppdelad i två delar, Solsidan och Parksidan. På Solsidan ligger vackra gamla hus, många av dom varsamt renoverade, blandat med nybyggda moderna villor. Även på Parksidan hittar man både äldre villor blandat med nybyggda, Här hittar man även dom sk Folkhemshusen, ritade av Gert Wingårdh. Centralt placerat mellan Parksidan och Solsidan finns förskola, lekplats, fotbollsplan och multisportbana.

Till Ekerö Centrum är det ett par kilometer, och ifrån intilliggande Jungfrusund går en populär bilfärja som gör att du är i Slagsta vid E4:an på en kvart. Till Brommaplan tar du dig med buss, via Ekerö Centrum, en resa på ca 30 minuter.

I Jungfrusund finns en stor marina, en populär restaurang, gym, frisör, klädesbutik m m.

På Gällstaö finns även Sveriges näst största (volymmässigt) lövträd, kallad ”Gällstaöeken”, och den står strategiskt mitt emellan Sol- och Parksidan när man kommer in på Gällstaö.

Givetvis är det inte långt till naturen här heller, det är det ingenstans på Ekerö, det är också mycket nära till Ekebyhovs skidbacke.

Vill du köpa eller sälja bostad på Gällstaö?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Ekerö! Vi finns på Ekerövägen 82 och på telefonnummer 08-560 328 40 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.