Mäklare Sandudden

Sandudden är ett bostadsområde i en nedlagd sand- och grustäkt ett par kilometer från Ekerö Centrum. Här bor du modernt och kan välja storlek efter behov. Sandudden började byggas -99 och har sedan dess successivt utökats mot Ekerö Sommarstad. Området har ett centralt och bra läge på Ekerö och ligger i direkt anslutning till Mälarens vackra strandlinje med fina badplatser och småbåtshamnar. Området är mycket barnvänligt med egen skola i årskurs F-6 och fritidsverksamhet upp till åk 3. Centralt placerat i området finns lekplats, fotbollsplan samt en gästparkering. Runt Sandudden finns goda möjligheter till jogging och promenadstråk utmed Mälarens strand eller uppe på åsen med milsvid utsikt över Mälaren.

Närmaste butik ligger i Träkvista, där man även kan köpa pizza och Sushi eller äta på restaurang Väringegården. Även presentbutik, tygaffäroch skräddare finns på det lilla torget.

I Ekerö Centrum finns det mesta i serviceväg såsom en mycket välsorterad matbutik, vårdcentral, djuraffär, systembolag, restauranger m m.

Till Brommaplan tar man sig med buss på ca 30 minuter med buss och ifrån Ekerö Centrum går även en pendelbåt in till Klara Strand så du kan njuta av naturen på vägen till- eller ifrån jobbet.

Vill du köpa eller sälja bostad på Sandudden?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Ekerö! Vi finns på Ekerövägen 82 och på telefonnummer 08-560 328 40 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.