Säljstart av 21 bostadsrättsradhus i Fanna!

2019-09-01

I slutet av september är det dags för säljstart av nyproduktionen Brf Gjutaren. I hjärtat av Enköpings kanske mest omtyckta stadsdel Fanna växer ett nytt område fram, Bahcostaden. Nu ska 21 klimatsmarta radhus i två plan om 106 kvm och 4-5 rum byggas. Här har det tänkts på dig som har krattat färdigt i trädgården men också på dig som är på jakt efter din allra första egna bostad. Oavsett vilken fas i livet man befinner sig ska alla kunna hitta sin plats i Bahcostaden. Fanna är ett bekvämt och enkelt område för hela familjen att leva och bo i. Här har du närhet till det mesta så som förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, golfbana, naturen, aktiviteter och mycket mer.

Dessutom har man tänkt på framtiden och satsar på låga driftskostnader och en mindre miljöpåverkan genom att skapa välbyggda och välisolerade radhus med ett bra klimatskal. Bostäderna har även inbyggt smart hem (el)system, nyckelfria lås och uttag för elcykelladdning. Allt för en enklare vardag!

Alla radhusen har en egen trädgård och genomgående materialval av hög standard. Du kommer själv att kunna påverka planlösningen på övervåningen och få möjlighet att sätta din egen prägel på din bostad då de erbjuds ett urval av olika inredningsval.

Fanna är inte bara ett lugnt och barnvänligt område utan har också ett bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Västerås.

För mer information och anmälan av ditt intresse kontakta ansvarig mäklare Emelie Hillman på:

070-570 78 55

emelie.hillman@maklarringen.se

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.