Mäklare Bagarmossen

Bagarmossen är ett levande och eftertraktat område, här samsas funkisarkitektur med unika radhus, villabebyggelse och nybyggnation. Trots närheten till innerstaden är det även nära till naturen, i Nackareservatet och den välkända Sörmlandsleden erbjuds bad och skridskoåkning på Källtorpssjön och Söderbysjön, vandringsleder, cykel- och promenadvägar. Närhet även till Björkhagens Golfbana med restaurang och träningsmöjligheter.

I Bagarmossens centrum finns all tänkbar service som matbutiker, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området. Närmaste shoppingcentrum är Farsta eller Globen.

Utmärkta kommunikationer som tunnelbana och buss. Nynäsvägen ligger på nära avstånd för den bilburne och med t-banan tar det ca 18 min till city. Buss 161 passerar området mot Svedmyra och Älvsjö.

Vill du köpa eller sälja bostad i Bagarmossen?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Enskede! Vi letar efter en ny lokal i Enskede och under tiden utgår vi ifrån vårt systerkontor på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.