Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Vi är din mäklare i Eskilstuna

Adress
Roparuddsvägen 1
635 32 Kvicksund
Telefon

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Eskilstuna

Ska du sälja eller köpa ditt hem?

Vänd dig gärna till oss, vi kommer rikta oss mot vårt kundlöfte: Som om det vore vår egen affär!

Vi är en mäklarfirma med kundlöftet att göra den absolut bästa affären för dig, ja precis som om det hade varit vår egen affär. Vi förmedlar bostäder i Kvicksund och Eskilstuna samt har samarbete med Mäklarringen i Västerås. Stora och små projekt är lika viktiga för oss och vi jobbar som ett team tillsammans för att alltid uppnå absolut bästa resultat.

Om du köper eller säljer med oss ska du uppleva att det är enkelt, roligt, professionellt, hög servicegrad och genomärligt hela vägen från början till slut.

Hjärta och resultat

Vi på Mäklarringen arbetar med två värdeord som ska genomsyra allt vi gör, varje arbetsmoment – Hjärta & Resultat. För vem lyckas bäst som mäklare? Den som arbetar med hela hjärtat och drivs av enastående resultat, det tror vi på.

Vi jobbar som ett team

Vi är tre personer som tillsammans gör det bästa av varje affär. Helena jobbar med marknadsföringen av våra projekt genom styling och fotografering. Helena är med redan vid intagsbesöket för att kunna planera exakt vad som behövs för att få fram det bästa av varje objekt. En ”mindre” styling” och förslag till dig som säljare ingår i mäklararvodet. Det är av oerhört stor betydelse för slutpriset hur bostaden marknadsförs.

Wivecka och Jörgen jobbar ihop med varje affär. Vi har olika personligheter och kan på det sättet komplettera varandra för att lyckas som bäst. Anlitar du oss får du tre personer som tillsammans jobbar för din affär.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vi har ett kontor i Kvicksund på Roparuddsvägen 1 och så sitter vi på Munktell Science park i Eskilstuna, Portgatan 3 och på telefonnummer 016-120 120 eller på mail.

Välkommen till oss på Mäklarringen i Eskilstuna!


Undrar du över värdet på din bostad? Gillar du dessutom fika?

Då ska du boka in en ”Mäklarringen-fika” med oss. Vi kommer hem till dig, eller du kommer till något av våra kontor i Kvicksund eller Eskilstuna och så pratar vi mer om ditt boende. 

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Vi är dina mäklare i Eskilstuna

Wivecka Ljungh Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Eskilstuna
076-314 14 90 wivecka.ljungh@maklarringen.se Mejla
Jörgen Ljungh Kontorsägare Mäklarringen Eskilstuna
076-325 53 25 jorgen.ljungh@maklarringen.se Mejla
Sami Eid Mäklarstudent Mäklarringen Eskilstuna
076-393 09 48 sami.eid@maklarringen.se Mejla
Helena Köhl Inredare och stylist Mäklarringen Eskilstuna
eskilstuna@maklarringen.se Mejla
David Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Eskilstuna
0709-41 45 31 david.berg@maklarringen.se Mejla

Vi på kontoret

Teamet

Vi använder varandras kompetenser på bästa sätt, för våra kunders skull, för en god affär. Helena Köhl är en professionell stylist med internationella uppdrag och dessutom fotograf, Jörgen som alltid jobbar affärsmässigt och Wivecka med en massa engagemang och nya ideér. 

Wivecka Ljungh - Kontorsägare och Registrerad Fastighetsmäklare

- Att få möta människor och vara nyfiken på olikheter det är en av mina största drivkrafter. Kan jag sedan få betyda skillnad och lämna ett gott avtryck, en god känsla efter mig då är jag lycklig. Att vara registrerad fastighetsmäklare och få delta hela vägen, genom kanske människors största affär, passar mig perfekt. Kärnvärdena hos Mäklarringen är Hjärta och Resultat, de tänker jag leva, i varje relation & i varje affär. 

Jörgen Ljungh - Kontorsägare och Mäklarassistent

- Förhandling och försäljning det är mina superkrafter. Jag har jobbat med försäljning i stort sett hela mitt liv även om jag började som snickare. Nu får jag kombinera detta med fastigheter och försäljning/förhandling i ett företag med grunden att alla parter ska vara nöjda. Att dessutom få jobba med kundlöftet ” Vi jobbar precis som om det vore vår egen affär” det är som hand i handsken även om jag inser att det också är en utmaning.

Helena Köhl - Stylist och Fotograf

- Hus och hem i alla de former är något jag verkligen brinner för. Vart jag än kommer ser jag möjligheter att förbättra och förfina. Att med enkla medel lyfta fram de bästa sidorna i en bostad som ska säljas, ofta till säljarens förvåning, är bland det roligaste jag vet. Med min bakgrund som mångårig fotograf och bloggare, bland annat för både Aftonbladet och Sveriges största inredningsmagasin Sköna Hem, ser jag snabbt vilka insatser som krävs för att ett hem ska porträtteras på alla bästa säljbara sätt. 

Mäklare Eskilstuna

Vill du sälja eller köpa bostad i Eskilstuna?

Hitta till oss

Erbjudanden till Mäklarringens kunder

Här har vi samlat alla våra erbjudanden som vänder sig till dig som kund hos Mäklarringen.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.