Mäklare Bandhagen

Ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Området ligger utmed tunnelbanans gröna linje och här är det gott om förskolor och skolor samt även en uppsjö av lekplatser. Bostäderna i Bandhagen består till största delen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska, men även en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Ett mindre antal villor och radhus kompletterar. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. Nya flerfamiljshus tillför ytterligare variation och möjliggör förbättrad service i Bandhagens centrum.

Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Idag finns det här bland annat matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, caféer, restauranger, grill, bageri, konditori, skräddare/kemtvätt, tatuerare, frisör, skönhetssalong och tandläkare samt körskola. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50- tal butiker med allt från restauranger, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker och caféer. Dessutom finns här en nyrenoverad simhall samt torghandel med grönsaker och blommor.

Bandhagens t-bana tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter.

Vill du köpa eller sälja bostad i Bandhagen?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.