Mäklare Farsta

Farsta är ett av de största ABC-samhällen som byggdes på 50 och 60 talen. Det är en verkligt levande stadsdel i fortsatt utveckling, med en genomtänkt blandning av bebyggelse och grönområden.

Med allmänna kommunikationer kommer man till Farsta centrum med tunnelbanans linje 18. Till och från centrum går bussar i alla riktningar. Vid Farsta strand, en hållplats från Farsta, nås pendeltågen.

Farsta centrum invigdes 1960 och blev då internationellt uppmärksammat. En omfattande renovering och omdisponering av de tidigare varuhusen gjordes i slutet av 1990-talet och det kommersiella utbudet är nu mycket omfattande. Torghandeln bidrar till att ge liv åt torget alla årstider. Bland det kulturella utbudet märks biblioteket och Vår Teater. I Farsta Centrum finns fem-sex kommersiella gym, kompletterat av kommunala Farstahallen med gym, simhall och ett mindre äventyrsbad. Intill finns Farstabadet med stora grönytor och bad i sjön Magelungen, badplatsen är vintertid en populär utgångspunkt för skridskoturer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Farsta?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.