Mäklare Gubbängen

Gubbängen har idag en relativt ung befolkning med många barnfamiljer. Gubbängstorget möbleras av staden till ett sommartorg med möbler, belysning och konst. Här umgås många över en pinfärsk glass eller kvalitetspizza från ”Italienaren i Gubbängen”

Här finns även flera livsmedelsbutiker, apotek, läkare, tandläkare, tobakshandel med posttjänster, teater, café, restauranger, frisörer och blomsteraffär.

T-banan tar dig in till stan på ca 15 minuter och till Farsta centrum på 4 minuter. I centrum går buss 172 mot Skarpnäck och Norsborg.

Flera grundskolor finns i närområdet, bl.a. Engelska skolan och Gubbängsskolan som har egen simhall för sina elever. Parkleken som kallas Flygplansparken efter den största klätterställningen, är en anläggning i toppklass. Förutom lekredskap, skatepark, fotbollsplan med konstgräs och mycket annat, så kan fika köpas alla dagar och på fredagar grillar man korv.

Ett antal gym finns att välja på, klassiska Iron Gym, Puls och träning samt Nordic Wellness med två anläggningar nära till. Gubbängens IP ligger i Målkurvan, här spelas ishockey på vintern och sommartid är det fotboll som gäller. Intill ligger Gubbängens skridsko och bandyhall, bredvid den bedriver Farsta tennisklubb verksamhet året runt på sex inomhusbanor. Gubbängsfältet utnyttjas flitigt av omkringboende och skolorna i området. Det senaste tillskottet är Gubbängens rugbyplaner. Från Gubbängens centrum tar det ca 10 minuter att cykla till Drevviken där ett svalkande sommarbad kan avnjutas vid Hökarängsbadet.

Vill du köpa eller sälja bostad i Gubbängen?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.