Mäklare Hökarängen

Hökarängen har ett naturnära läge bara 9 km söder om centrala Stockholm mellan de populära badsjöarna Drevviken och Magelungen. Hökarängens centrum är ritat av arkitekten David Heldén, som senare var en av upphovsmännen till Sergelgatan i Hötorgscity, och var det första i Sverige som hade bilfri gågata. Gågatan och det intilliggande torget bjuder på allt från julmarknad och skridskoåkning till gatufester och loppis.

Till tunnelbanestationen Hökarängen kommer du från T-centralen på mindre är 20 minuter. Ett antal busslinjer går längs Örbyleden, bland annat blå stomlinjer mellan Skarpnäck och Norsborg, respektive Skärholmen via Älvsjö.

Förutom matbutik och apotek erbjuds även så vitt skilda verksamheter som syatelje, barnkläder och zooaffär samt ett mikrobryggeri för öl. Vill du äta ute, kan du välja bland annat mellan italienskt, svensk husmanskost, sushi och pizza. Flera caféer med olika inriktningar finns att välja på, exempelvis bageriet BAK samt Konditorn & Bagaren som finns med i caféversionen av prestigefyllda White guide.

Parkleken Starrmyran är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, odling, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning och ponnyridning. Motionsspår finns i Fagersjöskogen.

Vill du köpa eller sälja bostad i Hökarängen?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.