Mäklare Rågsved

Rågsved har vuxit fram sedan 1950-talet och består av en blandning av lamellhus och punkthus. Under senare år har moderniseringar och förtätningar av Rågsvedsområdet skett, utan att inkräkta för mycket på de naturliga grönytor och skogspartier som bidrar till trivseln i stadsdelen.

I Rågsveds centrum med sin karakteristiska hästskoformade centrumbyggnad finner du vardagsservice som livsmedel, restauranger frisör etc. Ett större centrum med cirka 70 verksamheter med bland annat bad och bowlinghall finner du i Högdalen, en dryg kilometer från Rågsveds centrum. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i närliggande Huddinge.

Rågsveds naturreservat är stadens senaste och invigdes 2018. Naturreservatet rymmer en mosaik av öppna ängsmarker, våtmarker, fuktlövskogar, ädellövsmiljöer och barrskogsklädda höjder. Här finns det alla möjligheter att leta efter svamp och bär eller bara ströva omkring. Närmaste badsjö är Magelungen.

Tunnelbanan tar dig till Centralen på 23 minuter. Den som åker pendeltåg tar enklast cykeln till Stuvsta station.

Vill du köpa eller sälja bostad i Rågsved?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.