Mäklare Sköndal

Sköndal är en mindre stadsdel med 10 000 invånare som är indelat i Norra och Södra Sköndal. Det är en trygg och vacker omgivning med mycket natur. Bebyggelsen i Sköndal består främst av uppvuxna områden som domineras av 50-tals småhus, radhus och flerfamiljshus i tre våningar. En rejäl förnyelse och förtätning pågår med nya områden som bebyggs med moderna hus i alla storlekar.

I Sköndals centrum hittar du det som behövs för vardagsbehoven: restaurang, bibliotek, vårdcentral, bank, frisör, matvaruaffär, tobaksaffär med paketutlämning.

Sköndalsskolan och Sandåkraskolan är 0-6 skolor, i området finns även öppna förskolor och fyra förskolor. Sköndalsgården är ett allaktivitetshus som drivs på ideell bas.

Till hållplats Norra Sköndal kommer du enkelt med buss till och från Gullmarsplan och Stockholm central/Vattugatan. Genom Sköndal går bussar till tunnelbanan i Skarpnäck och Farsta centrum samt pendeltåget i Farsta strand. Med bil kör du enkelt till Tyresövägen och Nynäsvägen

I södra delen finner du sjön Drevviken med fina promenadstråk och goda badmöjligheter. Vintertid är Hökarängsbadet populärt som startpunkt för långfärdsskridskoåkning.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sköndal?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.