Mäklare Stureby

Populära Stureby är ett lugnt och trivsamt område med närhet till city och grönområden. Här finns blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Gatorna följer den lätt kuperade terrängen, vilket skapar ett livfullt och ofta grönskande intryck.

Det tar ca 15 min med tunnelbanans gröna linje till city som passerar Globen och Gullmarsplan på vägen.

Omtalat i områdena runtomkring som butiken som har allt, är BEA (ICA Kvantum) vid Svedmyraplan. Här intill ligger även Maudes hotell för den som får långväga gäster. Närmaste större shoppingcentrum är Globen shopping med ett femtiotal butiker och ett antal restauranger. Tele 2 arena och Avicii arena är de stora evenemangsarenorna i den nya Söderstaden, här utvecklas även Slakthusområdet till ett spännande besöksmål. Allt på bekvämt avstånd från Stureby. Den som gärna tar en promenad på 2-3 km efter en god middag har ett antal populära restauranger att välja på, exempelvis Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Enskede värdshus.

Hemskogen är gränsen mellan Stureby och Enskedefältet, här promenerar många familjer under helgerna.

Vill du köpa eller sälja bostad i Stureby?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.