Mäklare Svedmyra

Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majroskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede. Bebyggelsen är blandad, i östra delen huvudsak med fristående villor och i väster bostadsrätter men även radhus och hyresrätter.

Från Svedmyra kommer du till T-centralen på 16 minuter och till Gullmarsplan på 7 minuter med gröna linjen.

Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns flera mindre matställen och livsmedelsbutiker. Nyöppnade Enskede Thai har snabbt blivit populär. Vid Svedmyraplan ligger ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan. Här finns även en pizzeria på torget samt liten torghandel. Gångavstånd eller cykelavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.

I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola. Gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken och nära till Tele2 Arena, Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel.

Vill du köpa eller sälja bostad i Svedmyra?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta! Vårt kontor finns på Björksundsslingan 1 i Bandhagen. Du når oss även via telefon 08-727 59 40 och e-post.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.