Mäklare Angered

Angered är en stadsdel i nordöstra delen av Göteborgs kommun. I stadsdelen ingår stadsdelsnämndsområdet Gunnared och västra delen av stadsdelsnämndsområdet Lärjedalen.

Angered består av ett stadsdelscentrum, omgivet av stadsdelarna Hjällbo, Eriksbo och Hammarkullen i söder samt Gårdsten, Lövgärdet och Rannebergen i norr. I väster, vid Göta älv och E45, ligger det äldre samhället Angnesberg och i sydost ligger villasamhället Linnarhult.

Angered är också ett område i en växande fas med gott om ledig mark för byggande, vacker natur och frisk luft men också flera levande torg och centrum. Angered erbjuder all tänkbar service samt goda kommunikationer som tar dig till centrala Göteborg på bara 20 minuter. Här finns allt från mataffärer och klädbutiker till vårdcentral, närsjukhus och torghandel. På torget ligger Blå Stället, som är ett kulturellt centrum med bl.a. teater, biograf och bibliotek.

Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium. Utöver detta ligger Angered Arena i stadsdelen, med badhus, ishall och gym. I Angered finns fantastiska naturområden med närhet till bad, fiske, svampplockning och friluftsliv.

Vill du köpa eller sälja bostad i Angered?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Göteborg! Vi finns på Mässans gata 10 och på telefonnummer 031-54 52 00 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.