Mäklare Liljeholmskajen

Årstadal är ett område i stadsdelen Liljeholmen Årstadal har beskrivits som Stockholms första förstad. Området avgränsas i norr av Lövholmen, Marievik och Liljeholmskajen vid Årstaviken, i öster av järnvägsområdet med Årstabroarna, i söder av Årstaberg och Nybodahöjden. Området är tillsammans med Hammarby Sjöstad det mest populära bostadsområdet utanför tullarna. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar med mera precis utanför porten. Närheten till Trekanten och Vinterviken ger stora möjligheter till rekreation. Liljeholmsgallerian har ”allt” för konsumtion av livsmedel och annat (ca 90 butiker) som familj behöver.

Skolor och förskolor: Grundskolorna är Sjöviksskolan, Årstadalsskolan och Engelska skolan Novia. Bland områdets 10 förskolor kan nämnas Parkens, Höjdens, Rosteriet och Marieviks förskolor.

Kommunikationer: Området ligger inom gångavstånd till Liljeholmstorget med T-banan och bussterminal. Årstadal har en hållplats för Tvärbanan som går mellan Solna och Sickla. Avståndet från station Alvik är 5,9 kilometer. Pendeltågen når man genom hissen till Årstabron. Över Årstabron tar man sig också snabbt till Södermalm till fots eller på cykel.

Vill du köpa eller sälja bostad på Liljeholmskajen?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö! Vi finns på Störtloppsvägen 30, på telefonnummer 08-603 10 00 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.