Mäklarringen Hallsberg

Vill du köpa eller sälja en bostad i Hallsbergs kommun med omnejd?

Välj Mäklarringen och bli en nöjd kund.

Att välja mäklare till sin kanske största affär skall vara enkelt och bekymmerslöst. Vi på Mäklarringen sätter dig i centrum och gör det tryggt, smidigt, professionellt från fri värdering med rådgivning ända fram till försäljningen. Vi tummar inte på kvalitet och marknadsföringen, vi har ett proffsigt bemötande som gör att vi attraherar spekulanter och ger er bättre förutsättningar att hitta den bästa köparen för just er bostad.

Vi säljer med ”Hjärta och Resultat” som ger engagemang, tillgänglighet och trygghet för köpare och säljare.

Det är de ledorden som kännetecknar oss på Mäklarringen. Vi svarar på dina frågor. Vi bygger långsiktiga relationer. Vi ger dig trygghet i din försäljning. En trygghet som gör att du som nöjd kund rekommenderar oss till dina vänner och bekanta och som gör att du kommer tillbaka till oss när det är dags att åter igen byta bostad.

Mäklarringen har hjälpt till att sälja bostäder i Hallsberg och Närke sedan starten 1981. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, nyproduktioner, jord- och skogsfastigheter, gårdar, nyproduktion samt kommersiella fastigheter.

Vi kan Hallsberg och dess omgivningar och hjälper till att sälja i områden som: Centrala Hallsberg, Kårstahult, Stocksäter, Hässleberg, Långängen, Falla, Lyckan, Vingen, Brändåsen, Östansjö, Vretstorp, Körtinge, Viby, Loviseberg, Lycketorp, Samsala, Sköllersta, Pålsboda, Svennevad, Hjortkvarn, Haddebo, Hultsjön, Tisarstrand, Tunbohässle, Tisarbaden, Toskabäcken mfl.

Har du boende utanför Hallsbergs kommun så säljer vi även boende, gårdar mm i Örebro, Kumla, Lekeberg, Askersund, Laxå, Degerfors och Karlskoga.

Välkommen att kontakta oss på mail eller ring oss direkt till Leif Lindell på 070-777 11 40.

Våra objekt i Hallsberg

Älvhyttan 587
Älvhyttan 5871 850 000 kr
Nora, Älvhyttan
3 rum·80 m²
Eker/Röcklinge
Eker/Röcklinge995 000 kr
Örebro
Kårsta Ö-Väg
Kårsta Ö-Väg950 000 kr
Örebro, Kårsta
null
1 500 000 kr
Laxå, Sannnerud
Poesigatan 22
Poesigatan 22495 000 kr
Örebro
3 rum·76 m²·6 154 kr/mån
Näset 316
Snart till salu
Näset 3161 595 000 kr
Örebro, Mosås
83 m²

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.

Vi är dina mäklare i Hallsberg

Söderberg & Partners Bolån

Väntar du på svar från banken? Kontakta oss så gör vi dig bud-klar nu! Kontakt: maklarringen@soderbergpartners.com

Läs mer

Boneo

Hitta ditt nästa boende, först! Vi samlar kommande bostäder på ett ställe. Få pushnotiser direkt i mobilen så fort en bostad matchar din bevakning.

Gå till Boneos hemsida
Bild

Mäklarringen Hallsberg

Beväringsgatan 10, ÖrebroTel 019-12 65 50
Maila kontoret