Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Vi är din mäklare i Hallsberg

Adress
Beväringsgatan 10
703 65 Örebro
Telefon

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Hallsberg

Vill du köpa eller sälja en bostad i Hallsbergs kommun med omnejd?

Välj Mäklarringen och bli en nöjd kund.

Att välja mäklare till sin kanske största affär skall vara enkelt och bekymmerslöst. Vi på Mäklarringen sätter dig i centrum och gör det tryggt, smidigt, professionellt från fri värdering med rådgivning ända fram till försäljningen. Vi tummar inte på kvalitet och marknadsföringen, vi har ett proffsigt bemötande som gör att vi attraherar spekulanter och ger er bättre förutsättningar att hitta den bästa köparen för just er bostad.

Vi säljer med ”Hjärta och Resultat” som ger engagemang, tillgänglighet och trygghet för köpare och säljare.

Det är de ledorden som kännetecknar oss på Mäklarringen. Vi svarar på dina frågor. Vi bygger långsiktiga relationer. Vi ger dig trygghet i din försäljning. En trygghet som gör att du som nöjd kund rekommenderar oss till dina vänner och bekanta och som gör att du kommer tillbaka till oss när det är dags att åter igen byta bostad.

Mäklarringen har hjälpt till att sälja bostäder i Hallsberg och Närke sedan starten 1981. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, nyproduktioner, jord- och skogsfastigheter, gårdar, nyproduktion samt kommersiella fastigheter.

Vi kan Hallsberg och dess omgivningar och hjälper till att sälja i områden som: Centrala Hallsberg, Kårstahult, Stocksäter, Hässleberg, Långängen, Falla, Lyckan, Vingen, Brändåsen, Östansjö, Vretstorp, Körtinge, Viby, Loviseberg, Lycketorp, Samsala, Sköllersta, Pålsboda, Svennevad, Hjortkvarn, Haddebo, Hultsjön, Tisarstrand, Tunbohässle, Tisarbaden, Toskabäcken mfl.

Har du boende utanför Hallsbergs kommun så säljer vi även boende, gårdar mm i Örebro, Kumla, Lekeberg, Askersund, Laxå, Degerfors och Karlskoga.

Välkommen att kontakta oss på mail eller ring oss direkt till Leif Lindell på 070-777 11 40 på telefonnummer 0583-126 55, 019-12 65 50.


Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Vi är dina mäklare i Hallsberg

Leif Lindell Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hallsberg
070-777 11 40 leif.lindell@maklarringen.se Mejla

Erbjudanden till Mäklarringens kunder

Här har vi samlat alla våra erbjudanden som vänder sig till dig som kund hos Mäklarringen.

Hitta till oss

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.