Mäklare Årsta Havsbad

Årsta havsbad är sedan 2015 en tätort i Haninge kommun, belägen vid Horsfjärden, det är en sommarstad som bildades 1929 på HSB:s initiativ.

Antalet stugor i Årsta Havsbad är cirka 850, varav de flesta är friköpta. Majoriteten är sommarstugor även om ett antal ersatts av villor och tjänar som permanentbostäder. Antalet permanentbyggande ökar då kommunalt vatten- och avlopp är framdraget i området.

Med sitt läge vid en del av skärgården, som är nästan lika orörd som på tjugotalet, med sina goda kommunikationer och närhet till Stockholm, sin mångfald i bebyggelse, terräng och intresseriktningar, är det kanske mer attraktivt än någonsin att bo i Årsta Havsbad. Försäljningspriser och taxeringsvärden talar sitt tydliga språk, vi har kommit mycket långt från de priser och kostnader som en gång åsattes sportstugorna.

I Årsta havsbad finns en sommaraffär, restaurang och tennisbanor. Underbara bad med sandstränder och fina badbryggor. Från Årsta brygga finns Waxholmsbåt till Utö.

Årsta havsbads stugägarförening ordnar olika aktiviteter i området b la simskola, midsommarfirande med dans kring majstång och korvgrillning, Allsång på stranden, fotbollsturnering, Barnens dag mm

Närhet till flera golfbanor såsom Årsta Slotts golfbana, Haninge Strandsgolfklubb, Fors golf m.fl samt flera välordnade ridanläggningar.

Vill du köpa eller sälja bostad i Årsta Havsbad?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Haninge - Tyresö! Vi finns på Runstensvägen 6 i Handen och på telefonnummer 08-745 82 80 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.