Mäklare Vendelsö/Vendelsö Gård

Vendelsö Gård är beläget i Haninge kommuns norra tätortsdel, på ömse sidor om Gudöbroleden. Vendelsö-Gård ansluter i norr mot Drevviken och gränsar i övrigt mot Norrby i väster, Vendelsömalm i söder, Tyresta nationalpark i öster och Tyresö kommun i nordost. Vendelsö Gård gränsar till flera sjöar, varav Drevviken är den största. Det finns flera anordnade badplatser såsom Krokodilbadet och Vendelsö Gårdsbadet. Vintertid finns möjligheter till skridskoåkning. Vendelsös norra del och Gudö gränsar också till Tyresta nationalpark och naturreservat, med milsvida strövområden. Tyresta by ligger inom cykel- och promenadavstånd. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus.

Direktbuss finns till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågstationen. Vendelsöområdet tangeras av Gudöbroleden förutom motorvägen mot Stockholm.

Servicen är i huvudsak koncentrerad till Sågens centrum samt Trollbäckens centrum. Där finns livsmedelsbutik, matservering med mera. En kilometer sydost om Sågens centrum finns även vårdcentral. Närhet till två stormarknader Coop Forum och ICA MAXI. Det är även nära till Brandbergens centrum och Haninge centrum. I Vendelsö området finns Hagaskolan och Lyckebyskolan. På Vendelsö Gårdssidan finns en populär nybyggd Pysslingen-förskola/skola. Det finns ett flertal förskolor och ett äldreboende, Hagagården.

Vill du köpa eller sälja bostad i Vendelsö/Vendelsö Gård?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Haninge - Tyresö! Vi finns på Runstensvägen 6 i Handen och på telefonnummer 08-745 82 80 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.