Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Vi är din mäklare i Kvicksund

Adress
Roparuddsvägen 1
635 32 Kvicksund
Telefon

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Kvicksund

Ska du sälja din bostad?

Vänd dig gärna till oss som är din lokala mäklare för just Kvicksund.

Vårt kundlöfte

Vi funderade på vad som skulle vara vårt löfte till våra kunder. Vi beslutade att det ska vara att jobba precis som om det vore vi själva som skulle sälja; ”Precis som om det vore vår egen affär.  Stora och små projekt är lika viktiga för oss och för att lyckas riktigt bra jobbar vi som ett team.

Vi jobbar som team

Teamet består av tre personer som tillsammans besutat att göra det bästa av varje affär. Helena jobbar med marknadsföringen av våra projekt genom styling och fotografering. Helena är med redan vid intagsbesöket för att kunna planera exakt vad som behövs för att få fram det bästa av varje objekt. En mindre styling” och förslag till dig som säljare ingår i mäklararvodet. Det är av oerhört stor betydelse för slutpriset hur bostaden marknadsförs. Jörgen och Wivecka driver själva förmedlingen med stort engagemang.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vi har ett kontor i Kvicksund på Roparuddsvägen 1 och så sitter vi på Munktell Science park i Eskilstuna, Portgatan 3 och på telefonnummer 016-120 120 eller på mail.

Välkommen till oss på Mäklarringen i Kvicksund!


UNDRAR DU ÖVER VÄRDET PÅ DIN BOSTAD? GILLAR DU DESSUTOM FIKA?

Då ska du boka in en ”Mäklarringen-fika” med oss. Vi kommer hem till dig, eller du kommer till något av våra kontor i Kvicksund eller Eskilstuna och så pratar vi mer om ditt boende.

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Vi är dina mäklare i Kvicksund

Wivecka Ljungh Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Kvicksund
076-314 14 90 wivecka.ljungh@maklarringen.se Mejla
Jörgen Ljungh Mäklarassistent Mäklarringen Kvicksund
jorgen.ljungh@maklarringen.se Mejla
Sami Eid Mäklarstudent Mäklarringen Kvicksund
076-393 09 48 sami.eid@maklarringen.se Mejla
Helena Köhl Inredare och stylist Mäklarringen Kvicksund
eskilstuna@maklarringen.se Mejla

Vi på kontoret

Teamet

Vi använder varandras kompetenser på bästa sätt, för våra kunders skull, för en god affär. Helena Köhl är en professionell stylist med internationella uppdrag och dessutom fotograf, Jörgen som alltid jobbar affärsmässigt och Wivecka med en massa engagemang och nya ideér. 

Wivecka Ljungh - Kontorsägare och Registrerad Fastighetsmäklare

- Att få möta människor och vara nyfiken på olikheter det är en av mina största drivkrafter. Kan jag sedan få betyda skillnad och lämna ett gott avtryck, en god känsla efter mig då är jag lycklig. Att vara registrerad fastighetsmäklare och få delta hela vägen, genom kanske människors största affär, passar mig perfekt. Kärnvärdena hos Mäklarringen är Hjärta och Resultat, de tänker jag leva, i varje relation & i varje affär. 

Jörgen Ljungh - Kontorsägare och Mäklarassistent

- Förhandling och försäljning det är mina superkrafter. Jag har jobbat med försäljning i stort sett hela mitt liv även om jag började som snickare. Nu får jag kombinera detta med fastigheter och försäljning/förhandling i ett företag med grunden att alla parter ska vara nöjda. Att dessutom få jobba med kundlöftet ” Vi jobbar precis som om det vore vår egen affär” det är som hand i handsken även om jag inser att det också är en utmaning.

Helena Köhl - Stylist och Fotograf

- Hus och hem i alla de former är något jag verkligen brinner för. Vart jag än kommer ser jag möjligheter att förbättra och förfina. Att med enkla medel lyfta fram de bästa sidorna i en bostad som ska säljas, ofta till säljarens förvåning, är bland det roligaste jag vet. Med min bakgrund som mångårig fotograf och bloggare, bland annat för både Aftonbladet och Sveriges största inredningsmagasin Sköna Hem, ser jag snabbt vilka insatser som krävs för att ett hem ska porträtteras på alla bästa säljbara sätt. 

Mäklare Kvicksund

Vill du sälja eller köpa bostad i Kvicksund?

Hitta till oss

Erbjudanden till Mäklarringens kunder

Här har vi samlat alla våra erbjudanden som vänder sig till dig som kund hos Mäklarringen.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.