2022-09-14

En dag i veckan besökte jag Kvicksunds egna fotverkstad och Jana som driver verksamheten på Karpvägen 7. Jag blev så varmt välkomnad och Jana undrade om hon fick massera mina fötter. Vilken gåva, jag vet nästan inget bättre än att få fötterna masserade. Och som hon gjorde det med fin olja, jag flög hem efteråt. Dock hann jag ställa några frågor också:

Varför öppnar du fotverkstad? Vad kommer idéen ifrån?
Från början var jag undersköterska och följde med mina patienter på fotvård. När jag såg vilken skillnad det gjorde för personerna så tänkte jag att det där vill jag kunna göra. Tänk att betyda skillnad, för fötterna, det är de som bär dig framåt i livet. Och har du fula ömma fötter lider hela du. Så drivkraften är att få hjälpa människor.

Sagt och gjort Jana utbildade sig 2002 till medicinsk fotterapeut. Efter sommaren 2022 så har hon nu öppnat Fotverkstan i Kvicksund och bedriver medicinsk fotvård. Det roligaste med jobbet är att se glädjen när det blir en förvandling av fötterna.

Varför just i Kvicksund?

Jag har bott här sedan 1997 och trivs jättebra, jag kommer aldrig flytta (synd för mig som är mäklare…) Här är det så lugnt och fridfullt och jag brukar ofta tänka -Wow jag bor här, det är på riktigt!

Ja så flög jag då hem med mina ompysslade fötter och ja Jana hon får mina allra bästa rekommendationer!

Fotverkstan Kvicksund | Facebook

FOTVERKSTAN | Kvicksund (@fotverkstan_kvicksund) • Foton och videoklipp på Instagram

Telefon: 072-4469123

fotverkstan.kvicksund@gmail.com

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.