Mäklare Kummelnäs

Kummelnäs är en lugn oas belägen mitt emellan stad och skärgård. I området finner vi blandad bebyggelse - allt ifrån sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer.

Som boende i Kummelnäs erbjuds du en fantastisk närmiljö med stora rekreationsområden samt ett aktivt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. Här finns vackra vandringsleder, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser att besöka.

Det erbjuds insjöbad i Sågsjön där kommunen under de senaste åren har lagt ut nya badbryggor och snyggat till både sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. I Velamsundsviken finns ”Sommarbo badplats” samt båtklubb.

För den tennisintresserade finns möjlighet att nyttja tennisbanan ”Kummelnäs Tennis”, belägen i korsningen Lövbergavägen/Västergårdsvägen, under sommarhalvåret där det också erbjuds tennisskola för både barn och vuxna.

Vill du köpa eller sälja bostad i Kummelnäs?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Nacka! Vi finns i Saltsjö-Duvnäs stationshus, Saltsjöbadsvägen 18 och på telefonnummer 070-748 24 21 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.