Mäklare Saltsjöbaden

Saltsjöbaden och Älgö, som är en halvö intill Saltsjöbaden, ligger i Stockholms innerskärgård endast 30 minuter med bil eller tåg - Saltsjöbanan - från Stockholms city. Orten är med sitt unika läge vid havet, sin tidstypiska bebyggelse och många kulturhistoriska miljöer en unik boendemiljö i storstadens närhet. Ortens mest kända byggnad är Grand Hotel och i Saltsjöbaden finns också ostkustens äldsta kallbadhus.

Förutom härlig natur och ett aktivt bad- och båtliv erbjuder Saltsjöbaden tennishall och utomhusbanor, både 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs, skidbacke och även en ishall.

Den kulturellt intresserade har ett varierat utbud av konserter, utställningar och föredrag att välja mellan. Dessa äger ofta rum i Uppenbarelsekyrkan eller i den närbelägna Grünewaldvillan.

I Saltsjöbaden centrum finns serviceutbud med två livsmedelsbutiker, specialaffärer, systembolag, apotek, vårdcentral, bibliotek, gym, restauranger och caféer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Saltsjöbaden?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Nacka! Vi finns i Saltsjö-Duvnäs stationshus, Saltsjöbadsvägen 18 och på telefonnummer 070-748 24 21 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.