Mäklare Blidö

Blidö är en trevlig och lättillgänglig ö som man når via två bilfärjor(Furusund-Yxlan-Blidö). Här bor ca 800 bofasta och upp emot 10 000 sommargäster. Ön har ett rikt utbud av aktiviteter som olika idrottsevenemang, motionsverksamhet, olika marknader, och seglarläger för att nämna några. Vid Stämmarsund finns restaurang med vandrarhem och det finns även en biograf på ön. Blidögård som ligger lite längre söderut är en populär plats för bröllopsfirande och alldeles intill Blidö gård ligger Blidö kyrka i vilken det ofta hålls konserter. I Almvik anordnas bl.a valborgsmässo- och midsommarfirande, hantverksförsäljning och julmarknad.

Vill man se sig om i skärgården, trafikeras ett antal bryggor av båtar som utgår från Stockholm, och även av ångfartyget Blidösund som kör en mängd utflyktsturer.

En välsorterad åretrunt-öppen ICA-butik finns i Oxhalsö och de är även apoteks- och systembolagombud. Här finns också bensinstation och vårdcentral.

Skola: På grannön Yxlan finns Köpmanholms skola F-6.

Kommunikation: Från Stockholm tar man buss 676 från Tekniska högskolan och byter buss i Norrtälje till buss 632/634 mot Furusund. Man kan även ta sig hit med båt från strömkajen i Stockholm (Grand Hotell) med Blidösundsbolaget M/S Sjögull och M/S Sjöbris.

Se gärna mer information på www.blidosundsbolaget.se och www.waxholmsbolaget.se.

Vill du köpa eller sälja bostad på Blidö?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Norrtälje! Vi finns på telefonnummer 0176-570 50 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.