Mäklare Åkersberga

Välkommen till oss på Mäklarringen i Österåker, som ligger i topp på listan över mäklarna i Österåker med flest rekommendationer på Hittamäklare.

Många och goda rekommendationer är en kvalitetsstämpel på vårt jobb, eftersom man aldrig är bättre än sin senaste affär. Vi lever på våra rekommendationer från nöjda köpare och säljare av både hus och lägenheter.

Alla medarbetare på kontoret bor i Österåkers kommun vilket ger dem bra koll på skolor, kommunikationer och föreningsliv. Mäklarringen sätter kvalitet framför kvantitet.

Mäklarna som gör allt lite bättre

Vi har inte som mål att bli störst på marknaden utan satsar istället på att göra allt lite bättre. Något som har visat sig ge resultat, då fler och fler söker sig till oss när det är dags att sälja.

Det är mäklarna som gör företaget och vår passion är att skräddarsy allting och utvecklas hela tiden. Vi är inte styrda av någon bank eller försäkringsbolag så vi kan snabbt anpassa oss till marknaden och ta till oss ny teknik på kort tid.

Vi är proffs på både hus och lägenheter och jobbar aktivt i hela kommunen.

Vill du köpa eller sälja bostad i Åkersberga?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Österåker! Vi finns på Storängstorget 21 och på telefonnummer 08-587 609 00 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.