Mäklare Centrala Åkersberga - Åkersberga Centrum

Österåker erbjuder en unik blandning av landsbygd, skärgård och tätort. Tack vare det väljer många att flytta hit och många nya bostäder byggs här. Dessutom omvandlas många fritidshusområden till permanentboende. Österåkers kommun har en vision att bli länets mest attraktiva skärgårdskommun och är på god väg dit!

I Österåkers mittpunkt finner vi centrala Åkersberga och Åkersberga Centrum. I detta område finns allt man kan tänkas behöva i det vardagliga livet med livsmedelsaffärer, sporthallar, simhall, fina promenadstråk, direktkommunikationer till Stockholm city och Danderyds sjukhus, husläkare, tandläkare, bensinstationer, fotbollsplaner, motionsspår och Åkersberga Centrums välfyllda centrumanläggning med ett stort utbud av restauranger, frisörer, banker, klädbutiker, smyckesbutiker, leksaksaffär, systembolag, tobaksaffärer och postombud.

I centrala Åkersberga rinner också Åkers kanal med trevliga promenadstråk och strövområden med flera restauranger i direkt anslutning till kanalen.

Vill du köpa eller sälja bostad i Centrala Åkersberga - Åkersberga Centrum?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Österåker! Vi finns på Storängstorget 21 och på telefonnummer 08-587 609 00 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.