Mäklare Margretelund

I Margretelund bor du i ett tryggt, barnvänligt och säkert område med bilfria gång och cykelvägar till skolor och Margretelunds centrum. Skolor som finns i området är Margretelundskolan F-6, Bergsättraskolan F-3 och Tråsättraskolan 4-9. Det finns även ett flertal förskolor i Margretelund.

I Margretelunds centrum finns Ica Favoriten med manuell delikatessdisk med bla fisk, chark, grill, ost. Här får du även färskt och nybakat bröd via deras eget bageri. I centrum finns även husläkarmottagning och apotek.

I närområdet finns Sätterfjärden med möjlighet för badliv samt båtplatser. Andra badplatser i närheten är tex Valsjön, Fiskartorpsbadet och Margretelundsbadet som ligger längst ut på Rödbosund.

Med buss 628/628C tar du dig enkelt och bekvämt antingen till Danderyds sjukhus där tunnelbanan tar dig vidare till centrala Stockholm eller direktbuss som går hela vägen in till Östra Station/Tekniska Högskolan samt Humlegården vid Stureplan. Lokalbuss 633 går till Åkersberga centrum och Roslagsbanan som avgår mot Östra Station med en restid mellan 31-38 min beroende på snabbtåg. Restiderna till E4:an och bl a Kista har minskat avsevärt sedan Norrortsleden invigdes.

Vill du köpa eller sälja bostad i Margretelund?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Österåker! Vi finns på Storängstorget 21 och på telefonnummer 08-587 609 00 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.