Köpa bostad i Faro

Algarves huvudstad har en mer distinkt portugisisk känsla än de flesta andra orterna i Algarve. Många besökare passerar bara genom denna underskattade stad, vilket är synd, eftersom det ger en trevlig mellanlandning.

Den har en attraktiv småbåtshamn, välskötta parker och torg, och en pittoresk cidade velha (gamla stan) omgiven av medeltida murar. Den gamla stadens slingrande kullerstensbelagda gågator, torg och byggnader rekonstruerades i en blandning av stilar efter på varandra följande misshandel – först av plundrande brittiska och sedan av två stora jordbävningar – och är hem för museer, kyrkor, ett benkapell och utomhuskaféer.

På Faros tröskel finns lagunerna i Parque Natural da Ria Formosa och närliggande stränder, inklusive öarna Ilha de Faro, Farol, Culatra med fler.

Vi är din mäklare i Faro

Vill du köpa bostad i Faro – varmt välkommen till oss på Mäklarringen Algarve! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer +351916438677 eller på vår mailadress algarve@maklarringen.se.

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende utomlands

Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.