Köpa bostad i Vilamoura

Vilamoura är känt som Portugals Monaco och lockar till sig jetset, lokala kändisar och beundrare av de superrika.

Vilamoura är olik någon annan portugisisk stad. Energin och underhållningen gör det till en favoritplats för många resenärer som besöker Algarve. I dess hjärta hittar du den exklusiva marinan, hem för glamorösa yachter. Nära marinan kan du också hitta många hotell i världsklass, gourmetrestauranger, stilfulla barer, designbutiker, golfbanor, ett kasino och en strand. Kort sagt, om du vill ha en glimt av lyx, gå hit.

Om du letar efter lite sol och sand kommer du inte att bli besviken. Vilamoura har en egen strand, som heter Praia de Vilamoura, som ligger mellan marinan och Quarteira. Stranden erbjuder också många olika typer av vattensporter, som skärmflygning, vattenskoter och en bananbåttur. På sommaren är det ofta strandfester i strandbarerna här omkring.

Vi är din mäklare i Vilamoura

Vill du köpa bostad i Vilamoura – varmt välkommen till oss på Mäklarringen Algarve! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer +351916438677 eller på vår mailadress algarve@maklarringen.se.

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende utomlands

Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.